• Suomi
  • English

Palvelut


CSC:n palvelut tutkijoille

 

CSC-Tieteen tietotekniikan keskus Oy operoi ELIXIR Suomen solmupistettä ja tarjoaa kattavan kokonaisuuden tieteellisen laskennan, datahallinnon- ja analyysin palveluja ja ratkaisuja biolääketieteen tutkijoille. Useimmat palveluista ovat ilmaisia suomalaisille yliopistojen tutkijoille, mutta yleensä CSC:n käyttäjätunnus vaaditaan.


ELIXIR Suomen palveluita myös kansainvälisille tutkijoille

 

CSC:n palvelut ovat suomalaisissa tutkimusorganisaatioissa kirjoilla olevien tutkijoiden käytettävissä. Tämän lisäksi ELIXIR Suomi tarjoaa palveluita kansainvälisille käyttäjille ELIXIR-sopimuksen perusteella seuraavasti:

Laskenta

  • REMS (Resource Entitlement Management System) on työkalu, jonka avulla voidaan hallinnoida tutkijoiden käyttöoikeuksia bioinformatiikan tietokantoihin.
  • ELIXIR AAI – Tunnistautuminen ja valtuutus
  • ELIXIR Commissioned Infrastructure Service with ELIXIR CZ
    • Eurooppalaiset identiteetti- ja käytönhallintapalvelut (ELIXIR AAI) useiden eri organisaatioiden ja tuhansien tutkijoiden käyttöön, tuotettu Suomen ja Tsekin ELIXIR-keskuksien yhteistyönä.

Koulutus

ELIXIR Suomen keskus CSC järjestää bioinformatiikan, tieteellisen laskennan, datanhallinnan, identiteetin ja pääsynhallinnan teknologioiden sekä tietoverkkojen koulutusta. Kansainväliset tutkijat voivat osallistua ELIXIR Suomen keskuksen tarjoamiin koulutuksiin. Löydät CSC:n järjestämät koulutukset täältä:

CSC:n koulutuskalenteri

ELIXIR koulutusportaali TeSS kokoaa eri ELIXIR-keskusten ja muiden koulutustarjoajien biotieteiden koulutusresurssit yhteen.

ELIXIR koulutusportaali TeSS

Data-analytiikka

Chipster on käyttäjäystävällinen analyysiohjelmisto suurikapasiteettiselle (high-throughput) datalle, kuten yksittäisen solun RNA-sekvensoinnille. Chipster-alusta sisältää yli 400 analysointityökaluja ja laajan kokoelman referenssidataa. Käyttäjät voivat tallentaa ja jakaa automaattisia analyysiputkia, sekä visualisoida dataa interaktiivisesti.


Muut ELIXIR-resurssit